RSS Feed

25.11.2012

Women for Women Fashion&Lifestyle Fair







Women for Women Fashion&Lifestyle Fair isi deschide portile pe 2 decembrie
Valentina Pelinel, Malvina Cervenschi, Monica Tatoiu si Venera Arapu sunt doar cateva dintre personalitatile care vor fi prezente pe 2 decembrie, la Casa Universitarilor, in cadrul targului Women for Women Fashion&Lifestyle Fair. Alaturi de ele se vor afla zeci de expozanti de vintage, accesorii si tineri designeri, gata sa lupte pentru o cauza nobila.
Women Fashion&Lifestyle Fair se afla la prima editie. Targul isi doreste sa celebreze femeia in forma ei pura si are o cauza sociala. Astfel, toti banii stransi din biletele de intrare, al caror pret este de 10 lei, vor merge catre proiectul national “Scoala Mamelor” din cadrul Fundatiei Pretuieste Viata a Andreei Marin Banica. Mamele aflate in impas, care au apelat la ajutorul oferit de fundatie vor primi aceasta donatie inainte de sarbatori. In acest fel, organizatorii s-au gandit si la copiii acestora, care se vor bucura in preajma Craciunului de ajutorul strans la targ.
Impresionati de proiect si cauza sociala pe care o sustine, vedetele, dar si tinerii designeri romani au acceptat sa se implice in cadrul Women Fashion&Lifestyle Fair. Astfel, printre invitatii expozanti se vor numara Monica Tatoiu, Valentina Pelinel, Venera Arapu, Malvina Cervenschi si Rhea Costa.
Cand:
2 decembrie
Unde:
Casa Universitarilor (Str. Dionisie Lupu, nr. 46)