RSS Feed

16.12.2011

Ab Fab 11




ABSOLUTELY FABULOUS
Fashion & Vintage Fair

WINTER EDITION


18 decembrie / Villa Rodizio


Daca esti in cautarea outfitului perfect pentru sarbatorile de Craciun si seara fabuloasa de revelion, Diana Enciu si Alina Tanasa iti ofera o solutie salvatoare.



Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair revine cu o editie speciala, recreand atmosfera fabuloasa specifica sarbatorilor de iarna. Decoruri sublime, piese din colectiile de iarna ale tinerilor designeri romani, piese vintage unice, cadouri surpriza, toate pentru fashionistele dornice sa isi achizitioneze tinuta perfecta si cadourile de Craciun pentru cele mai dragi prietene.



Pe 18 decembrie, intre orele 11:00-19:00, va avea loc editia speciala de iarna a targului Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair, la Villa Rodizio, Str. I.L.Caragiale, nr. 32, un spatiu cu aer aristocratic si o eleganta desavarsita, creat parca pentru un eveniment ab fab.


In aceasta iarna expozantii Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair aleg si propun piese in nuante pudrate, accente de alb, imprimeuri tematice si accesorii statement, potrivite pentru construirea unui outfit senzational.


Vizitatorii vor fi invitati sa participe la un concurs in urma caruia vor putea castiga tinute fabuloase semnate Derin (www.derin.ro), impletituri realizate de Oksana Salon (www.oksanasalon.ro) si machiaje spectaculoase realizate de Monica Panait (http://www.monicapanait.ro/).

 
Fiecare vizitator va primi cadouri Ab Fab, de aceasta data, oferite de un invitat surpriza si se va putea bucura de un moment de muzica LIVE, sustinut de DEKADENS band, Andreea Lupescu (vocals), Janin Pasniciuc (guitar), Victor Ferezan (bass) si Doru Trocan (drums) (http://myspace.com/dekadens).


Just come&be fabulous, find the perfect outfit & the perfect gifts for XMAS & NEW YEAR'S EVE!